Primul obiectiv îndeplinit – 188.000 lei

Au venit containerele la Institutul Clinic Fundeni!

Banii provin din strângerea de fonduri lansată în urmă cu doar câteva zile de către asociația BAVA, în beneficiul Institutului Clinic Fundeni, pentru construcția unui mini-spital de triaj pentru testarea pacienților de Covid-19.

Un nou apel de sponsorizare
120.000 lei necesari dotărilor

Cele cinci containere care formează prima fază a proiectului unității speciale de triaj exterior a pacienților sunt deja în curtea Institutului Clinic Fundeni, după doar patru zile de la primul apel către sponsori, inițiat de organizația Balkan Association for Vascular Access (BAVA).
Acestora li se adaugă alte două containere donate de Fundația Dan Voiculescu.

În acest moment, se lucrează la racordarea lor la rețelele de utilități edilitare, la instalațiile de gaze medicale și la sistemele de ventilație

Acest mini-spital exterior va găzdui pacienții cu afecțiuni oncologice (printre care se numără și copii) sau cu transplant de ficat, rinichi sau măduvă osoasă, pe parcursul efectuării testelor pentru COVID-19, până la aflarea rezultatelor.

Cei negativi vor fi primiți pentru tratament în interiorul spitalului, în timp ce pacienții testați pozitiv vor fi îndrumați către spitalele de boli infecțioase confirmate de Ministerul Sănătății.

Încrederea voastră ne dă putere să continuăm

“Suntem extrem de impresionați de gestul de bunătate al sponsorilor, firme sau persoane fizice, care și-au rupt din bugetul afectat de criză o sumă importantă pentru a realiza acest deziderat medical. Încrederea pe care ne-o transferați ne dă speranță și puterea de a face lucrurile să se întâmple cât mai rapid posibil. Mulțumim tuturor!”

prof. dr. Dana Tomescu

președintele Asociației BAVA

șef de clinică ATI la Institutul Clinic Fundeni

Un nou apel de sponsorizare

Strângem 120.000 lei pentru dotări necesare mini-spitalului de triaj

– monitoare de funcții vitale
– aparate de decontaminare și sterilizare
– laborator analize point-of-care
– defibrilator
– videolaringoscop
– echiparea pentru ventilație mecanică
– echipamente de protecție personală

Obiectivul campaniei: 120.000 lei

100.000 lei

ultimul update: 11 aprilie

83%

din 120.000 lei

Cine suntem noi?

Asociaţia Balcanică de Acces Vascular (B.A.V.A) este o organizaţie non-profit ce are drept scop creşterea calităţii actului medical în România. B.A.V.A. a fost înfiinţată de un grup de medici anestezişti de la Institutul Clinic Fundeni în anul 2014 şi de atunci asociaţia s-a preocupat continuu de educarea atât a medicilor anestezişti dar şi din alte specialităţi înrudite în abordul vascular, resuscitarea cardio-pulmonară şi utilizarea tehnicilor de epurare extracorporeală la pacienţii critici din secţiile de terapie intensivă.

Contact

Pentru mai multe detalii, contactați dr. Mihai Popescu, secretar BAVA
telefon: +40 751 075 995
email: popescu.mihai1986@gmail.com

powered by Typeform

BAVA * Balkan Association for Vascular Access