Strângere de fonduri în beneficiul Institutului Clinic Fundeni

Prevenim. Tratăm. Vindecăm. Împreună

Lansăm în beneficiul Institutului Clinic Fundeni o campanie de strângere de fonduri pentru prevenirea infectării pacienților și medicilor cu SARS-CoV-2.

Obiectivul campaniei: 175.000 lei

188.000 lei

ultimul update: 07 aprilie

110%

din 175.000 lei

Institutul Clinic Fundeni are un rol important în sistemul medical românesc deoarece aici se desfășoară proceduri medicale de transplant unice în România, iar acesta trebuie protejat de o eventuală contaminare cu SARS-CoV-2, orice perturbare a actului medical punând în pericol o categorie de pacienți pentru care se fac eforturi financiare deosebite.

Scopul campaniei

„Soluția rapidă și eficace este achiziționarea unor sisteme modulabile alcătuite din containere specializate. O configurație de bază, din 5 containere, este dotată cu grup sanitar, convectoare și spații de vestiar, servind ca spațiu-tampon pentru trierea unui număr limitat de pacienți, până la confirmarea testării SARS-CoV-2.”

prof. dr. Dana Tomescu

președintele Asociației BAVA

șef de clinică ATI la Institutul Clinic Fundeni

Strângem 175.000 lei pentru

5 containere medicale pentru triaj și izolare
aprox. 110.000 lei
2 mijloace de transport electrice pentru probe și pacienți
aprox. 40.000 lei
Materiale pentru protecție, dezinfecție și sterilizare
aprox. 25.000 lei

Ce se întâmplă cu banii strânși?

Ne-am propus să adunăm 175.000 de lei, bani ce vor fi alocați în primă fază pentru a configura un triaj din 5 containere modulabile, unde să putem izola pacienții suspecți de COVID-19 până la aflarea rezultatului testării. Versatilitatea sistemului este importantă deoarece, în funcție de ajutorul financiar, configurația de bază se poate extinde pentru a deservi un număr mai mare de pacienți.

În plus, din fondurile provenite din sponsorizări vom achiziționa și două soluții de transport electric în incinta spitalului pentru probele recoltate și pacienți, echipamente de protecție, sisteme de sterilizare și dezinfecție necesare desfășurării în siguranță a actului medical.

Cine suntem noi?

Asociaţia Balcanică de Acces Vascular (BAVA) este o organizaţie non-profit ce are drept scop creşterea calităţii actului medical în România. BAVA a fost înfiinţată de un grup de medici anestezişti de la Institutul Clinic Fundeni în anul 2014 şi de atunci asociaţia s-a preocupat continuu de educarea atât a medicilor anestezişti, cât şi din alte specialităţi înrudite în abordul vascular, resuscitarea cardio-pulmonară şi utilizarea tehnicilor de epurare extracorporeală la pacienţii critici din secţiile de terapie intensivă.

Contact

Pentru mai multe detalii, contactați dr. Mihai Popescu, secretar BAVA
telefon: +40 751 075 995
email: popescu.mihai1986@gmail.com

powered by Typeform

BAVA * Balkan Association for Vascular Access